LISTĂ PROECTE

CARTIER STADION

PROIECTE ÎNREGISTRATE

Award – new world a real dimension

Program: Erasmus+
Proiectul a fost depus în parteneriat strategic pentru susținerea educației din municipiul Timișoara, în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate.
Valoare proiect: 332.670 Euro

Perioada de implementare: 2018 – 2019

DE Schooling in school

Program: Erasmus+
În cadrul proiectului DE-ȘCOALARE, activitățile din primul an au vizat interconectări pentru implicarea elevilor în viața comunității la nivelul școlii și încurajarea acestora să ia decizii cu privire la viitor. Au fost dezvoltate module care vizau în principal dezvoltarea abilităților antreprenoriale și de viață, precum și activități de stimulare a creativității și autocunoașterii. Mai mult, datorită caracterului episodic al activităților, elevii au învățat să își planifice activitățile pe termen mediu și lung.
Valoare proiect: 172.095 euro

Perioada de implementare: 2015 – 2017

Împreună spre succes prin obţinerea unei calificări relevante nevoilor actuale

Program: POSDRU
Proiectul asigură accesul şi participarea la formare profesională continuă, astfel încât să ofere posibilitatea persoanelor aflate în dificultate să deprindă o meserie nouă și abilități adaptate la cerințele pieții de muncă.
Valoare proiect: 1.692.720 lei

Perioada de implementare: 2013 – 2015

Elevii – managerii viitorului

Obiectivul specific al acestui proiect este reprezentat de facilitarea tranziţiei de la şcoală la viaţa activă și corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii
Valoare proiect: 751.000 lei.

Perioada de implementare: 2013 – 2015

Sună-ne

123456789

Scrie-ne

Info@test.ro